Liikkeellä tanssien

IMG_2861Kesällä 2018 olimme Costa Ricassa aktiotiimin kanssa, joka muodostui kahdeksasta suomalaisesta tytöstä (joista Julia oli yksi). Tiimi teki kolmen viikon ajan tavoittavaa työtä street- ja nykytanssin kautta. Olemme todella ylpeitä jokaisesta näistä tytöstä ja siitä suuresta työmäärästä, jonka he tekivät valmistautuessaan aktioon vuoden ajan. Matkustimme heidän kanssaan eri alueilla, jossa he tanssivat kouluissa, puistoissa, nuorten tapahtumissa ja rannalla.   Esitysten jälkeen tiimiläiset todistivat, juttelivat, tutustuivat paikallisiin ja rukoilivat ihmisten puolesta. Tanssi oli todella tehokas tapa löytää yhteys ihmisiin ja aktio kokonaisuudessaan mahtava kasvun paikka osallistujille.

Katso video täältä.

IMG_2728IMG_2747Aktiolaisten ajatuksia:

“Siitä on jo reilu kuukausi, kun eka porukka tuli Suomeen Costa Ricasta ja edelleen havahdun välillä miettimästä kuinka mahtava tuo aktioreissu oli ja mitä kaikkee siistiä Jumala sen aikana teki meissä kaikissa. Henkilökohtaisesti sain tuntee Jumalan huolenpidon koko reissun aikana ja sain rohkaistua niin monessa asiassa. Oli todella siistiä huomata kuinka tanssi avas ovia esim. puistoissa ja saatiin rukoilla ihmisten puolesta. Yksi parhaiten mieleen jäänyt asia oli nuortenleiri, johon saatiin osallistua ja se kuinka hyvin leiriläiset otti meidät mukaan ja vaikka oli jonkinlainen kielimuuri, niin se yhteys mitä saatiin kokea oli jotain huikeeta. Yhtenä iltana meillä oli jopa sponttaani dance battle, mikä oli kyl aika jees. 😎
Haluun rohkasta sua, et jos sulla on yhtään semmonen olo et oisko sun paikka lähtee viemää evankeliumii vaikka maapallon toiselle puolelle, nii lähe rohkeesti! Lupaan, et Jumala tulee yllättämään. ❤️”
-Janika

“Meidän aktioaika oli mahtava ja oli ihana nähdä tämän unelman täyttyvän. Ensin en tiennyt, miltä se tulisi näyttämään. Ihmisten koskettamisen ja hyvien kohtaamisten lisäksi mielestäni parasta oli nähdä jokaisen tiimiläisen kasvavan. Oli mahtava siunaus nähdä, kuinka Jeesus kosketti ihmisten sydämiä tiimiläisten todistusten, liikkeiden, ideoiden, rohkeuden ja läsnäolon kautta. Jokainen oli niin rohkea tullessaan Jumalan eteen, jättäessään taakse oman mukavuusalueensa, palvellessaan muita ja luottaessaan siihen, että Jumala pitää huolen. Oli mahtavaa nähdä, kuinka Jumala antoi aktion aikana uusia unelmia ja kutsui hellästi ottamaan lisää uskon askelia. Hän on todellinen parantajamme, elämän tarkoituksemme ja inspiraatiomme. Näitä asioita näin Jumalan tekevän tiimissämme ja olen todella kiitollinen niistä. Jumalan työn näkeminen tekee nöyräksi. Kaikki tämä oli siunaus minulle ja voin sanoa, että jokaisen tiimiläisen elämä on Jumalan ihme.
Me kaikki ollaan elämän matkalla. On meistä kiinni olemmeko halukkaita ottamaan ne askeleet, mitä Jumala kutsuu meitä kanssaan ottamaan. Kiitos Herralle, että itse olen niitä ottanut. Hän kutsui meidät, me vastasimme ja se tekee minut iloiseksi.”
Kaislamari (tiimin vetäjä)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *