Raamattuprojekti Costa Ricassa

Tavoite: Antaa jokaiseen kotiin Costa Ricassa ilmainen Raamattu.

Aloitimme projektin vuonna 2009 Guanacasten maakunnassa. Siitä lähtien me, työkaverimme, aktioryhmät, vapaaehtoiset ja paikalliset kristityt olemme kulkeneet tuhansissa kodeissa – talo talolta, tie tieltä, kortteli korttelilta, kylä kylältä – antamassa jokaiseen kotiin Raamatun. Guanacastessa talouksia on 114 000. Muutaman vuoden jälkeen projektista tuli kansallinen ja nyt muiden YWAM (Missionuorten) lähetyskeskusten kanssa yhteinen tavoite on kattaa koko maa (1,3 miljoonaa taloutta) Raamatuilla. Projekti on sen jälkeen levinnyt YWAMin kautta useaan muuhun maahan ja maanosaan.

Tähän mennessä Guanacastessa on jaettu noin 40 000 Raamattua ja koko Costa Ricassa noin 300 000.

Jatkamme työtä ja varojen keräämistä Raamattujen jakamisen tukemiseksi Guanacasten maakunnassa. Raamattutietous on vähäistä ja usein kristityilläkään ei ole omaa Raamattua. Jaamme ovelta ovelle pehmeäkantisia modernille espanjankielelle käännettyjä koko Raamattuja.  Varat Raamattujen hankkimiseen ja lähettämiseen tulee yksityisiltä lahjoittajilta, sinäkin voit lahjoittaa Raamatun esim. 10 kotiin Guanacastessa.

IMG_3300Raamattujen jakaminen koteihin tapahtuu yhteistyössä paikallisseurakuntien ja aktioryhmien kanssa.

Järjestämme Raamatunjakoaktioita Suomesta Guanacasteen, Costa Ricaan. Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan? Ota yhteyttä!

Raamattujen hinta on n. 2,7 € / kpl, sisältäen lähetyskulut. Guanacasten raamattutyöhön voi lahjoittaa Suomen Missionuorten kautta.

 

 

 

RaamattumainosKUVA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *