Kannatus

Hän, joka antaa kylväjälle siemenen ja suo ravinnoksi leivän, antaa teillekin siemenen ja moninkertaistaa sen, ja hän sallii teidän hyvyytenne sadon karttua. Te saatte kaikkinaista rikkautta ja voitte osoittaa runsaasti anteliaisuutta. Näin meidän työmme synnyttää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan.
2 Kor. 9:10-11

Missionuorten työntekijät ovat vapaaehtoisia ja kattavat itse kulunsa. Elämme Diegon tulojen suhteen uskon varassa, luottaen Jumalan pitävän huolta tarpeistamme. Diegolla on seurakunnista ja yksityisistä henkilöistä muodostuva kannattajarengas, jonka jäsenet tukevat tekemäämme hengellistä työtä rukouksin ja taloudellisilla lahjoituksilla.

Tarvitsemme erityisesti kannattajia, jotka sitoutuvat säännölliseen kuukausittaiseen summaan, mutta kertalahjoituksetkin ovat tervetulleita! Jos haluat lahjoittaa rahaa johonkin tiettyyn tarpeeseen tai työprojektiin Costa Ricassa tai Suomessa, ole ystävällinen ja lähetä meille siitä tieto sähköpostilla.

Voit liittyä kannatusrenkaaseen lahjoittamalla vapaavalintaisen säännöllisen- tai kertasumman allaolevilla tilitiedoilla. Muistathan viitteen, että lahjoituksesi ohjautuu suoraan meidän työmme tukemiseen. Ja muistathan myös tilata uutiskirjeemme!

Lämmin kiitos tuestasi!

Verkkolahjoitus
Voit lahjoittaa helposti Paypal-tilin kautta painamalla allaolevaa nappulaa:
Tilitiedot:
Pankkiyhteys
YWAM Finland Ry
Kannatustili: FI16 8000 1670 3434 83 (Danske Bank)
BIC: DABAFIHH
Viitenro: 4404Rahankeräyslupa:
Luvan saaja: YWAM Finland Ry
Rahankeräysluvan tunnus: POL-2015-12896
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus, Arpajaishallinto
Toimeenpanoaika: 9.3.2016-13.1.2018
Toimeenpanoalue: koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *