Kannatus

Hän, joka antaa kylväjälle siemenen ja suo ravinnoksi leivän, antaa teillekin siemenen ja moninkertaistaa sen, ja hän sallii teidän hyvyytenne sadon karttua. Te saatte kaikkinaista rikkautta ja voitte osoittaa runsaasti anteliaisuutta. Näin meidän työmme synnyttää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan.
2 Kor. 9:10-11

Missionuorten työntekijät toimivat vapaaehtoisina eivätkä saa palkkaa. Elämme Diegon tulojen suhteen uskon varassa, luottaen Jumalan pitävän huolta tarpeistamme ja antavan tarvittavat tulot niin perheemme elämään kuin työkuluihinkin. Lähettäjätiimi muodostuu henkilöitä ja seurakunnista, jotka tukevat tekemäämme hengellistä työtä rukouksin ja taloudellisilla lahjoituksilla. Kuka tahansa on tervetullut Jumalan lähetykseen osana Diegon lähettäjätiimiä!

Tarvitsemme erityisesti tukijoita, jotka sitoutuvat säännölliseen kuukausittaiseen summaan, mutta kertalahjoituksetkin ovat tervetulleita! Jos haluat lahjoittaa rahaa johonkin tiettyyn tarpeeseen tai työprojektiin Costa Ricassa tai Suomessa, ole ystävällinen ja lähetä meille siitä tieto sähköpostilla.

Voit liittyä kannatusrenkaaseen lahjoittamalla vapaavalintaisen säännöllisen- tai kertasumman allaolevilla tilitiedoilla. Muistathan viitteen, että lahjoituksesi ohjautuu suoraan meidän työmme tukemiseen. Ja muistathan myös tilata uutiskirjeemme!

Lämmin kiitos tuestasi!

KANNATUSTILI:
FI16 8000 1670 3434 83
Saajan nimi: YWAM Finland Ry
Viitenumero Diegon työhön: 4404

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa:
Luvan numero: RA/2017/1353
Voimassa: 14.1.2018-13.1.2023, koko Suomen alue lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *