Kannatus – liity lähettäjätiimiin!

Hän, joka antaa kylväjälle siemenen ja suo ravinnoksi leivän, antaa teillekin siemenen ja moninkertaistaa sen, ja hän sallii teidän hyvyytenne sadon karttua. Te saatte kaikkinaista rikkautta ja voitte osoittaa runsaasti anteliaisuutta. Näin meidän työmme synnyttää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan.
2 Kor. 9:10-11

YWAM:in työntekijät toimivat vapaaehtoisina, eivätkä saa palkkaa. Elämme Diegon tulojen suhteen uskon varassa, luottaen Jumalan pitävän huolta tarpeistamme ja antavan tarvittavat tulot niin perheemme elämään kuin työkuluihinkin. Lähettäjätiimi muodostuu henkilöistä ja seurakunnista, jotka tukevat tekemäämme työtä rukouksin ja taloudellisilla lahjoituksilla. Kuka tahansa on tervetullut Jumalan lähetykseen osana lähettäjätiimiä!

Tarvitsemme erityisesti tukijoita, jotka sitoutuvat säännölliseen kuukausittaiseen summaan, mutta kertalahjoituksetkin ovat tervetulleita! Jos haluat antaa tukesi johonkin tiettyyn tarpeeseen tai työprojektiin Costa Ricassa tai Suomessa, ole ystävällinen ja lähetä meille siitä tieto sähköpostilla.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat liittyä lähettäjätiimiin; kerromme siitä mielellämme lisää. Voit lahjoittaa vapaavalintaisen säännöllisen- tai kertasumman allaolevilla tilitiedoilla. Muistathan viitteen, jotta lahjoituksesi ohjautuu suoraan Diegon työn tukemiseen. Ja muistathan myös tilata uutiskirjeemme!

Lämmin kiitos tuestasi!

KANNATUSTILI:
FI16 8000 1670 3434 83
Saajan nimi: YWAM Finland Ry
Viitenumero Diegon työhön: 4404

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa:
Luvan numero: RA/2017/1353
Voimassa: 14.1.2018-13.1.2023, koko Suomen alue lukuunottamatta Ahvenanmaata.

2 thoughts on “Kannatus – liity lähettäjätiimiin!

  1. Pingback: Auta Jordania käymään koulua | pampa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *