Kannatus – liity lähettäjätiimiin!

Hän, joka antaa kylväjälle siemenen ja suo ravinnoksi leivän, antaa teillekin siemenen ja moninkertaistaa sen, ja hän sallii teidän hyvyytenne sadon karttua. Te saatte kaikkinaista rikkautta ja voitte osoittaa runsaasti anteliaisuutta. Näin meidän työmme synnyttää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan.
2 Kor. 9:10-11

YWAM:in työntekijät toimivat vapaaehtoisina, eivätkä saa palkkaa. Elämme Diegon tulojen suhteen uskon varassa, luottaen Jumalan pitävän huolta tarpeistamme ja antavan tarvittavat tulot niin perheemme elämään kuin työkuluihinkin. Lähettäjätiimi muodostuu henkilöistä ja seurakunnista, jotka tukevat tekemäämme työtä rukouksin ja taloudellisilla lahjoituksilla. Kuka tahansa on tervetullut Jumalan lähetykseen osana lähettäjätiimiä!

Tarvitsemme erityisesti tukijoita, jotka sitoutuvat säännölliseen kuukausittaiseen summaan, mutta kertalahjoituksetkin ovat tervetulleita! Jos haluat antaa tukesi johonkin tiettyyn tarpeeseen tai työprojektiin Costa Ricassa tai Suomessa, ole ystävällinen ja lähetä meille siitä tieto sähköpostilla.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat liittyä lähettäjätiimiin; kerromme siitä mielellämme lisää. Voit lahjoittaa vapaavalintaisen säännöllisen- tai kertasumman allaolevilla tilitiedoilla. Muistathan viitteen, jotta lahjoituksesi ohjautuu työmme tukemiseen (ilman viitettä maksettu tuki menee YWAM Suomen yleiseen työhön). Muistathan myös tilata uutiskirjeemme!

Lämmin kiitos tuestasi!

KANNATUSTILI:
OP FI50 5069 0120 0508 09
BIC: OKOYFIHH
Saajan nimi: YWAM Finland Ry
Viitenumero Diegon työhön: 4404

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa:
Luvan numero: RA/2017/1353
Voimassa: 14.1.2018-13.1.2023, koko Suomen alue lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *