Tue työtä taloudellisesti

Lähetystyöntekijöinä tarvitsemme lähettäjiä. Uskomme, että lähettäjänä toimiminen on yhtä lailla kutsumus Jumalalta kuin lähetystyöhön lähteminenkin. Tarvitsemme toisiamme ja yhdessä toimien levitämme hyviä uutisia Jeesuksesta. Voit olla mukana lähettäjätiimissämme monella tavalla, oman kutsumuksesi, mielenkiinnon ja resurssien mukaisesti. 

  • Voit seurata työtämme puhtaasta mielenkiinnosta, ilman sitoutumista mihinkään. 
  • Jos koet kutsua osallistua rukouksin, jaamme ajankohtaisia rukousaiheita kirjeissä ja WhatsAppissa. Rukoustuki on meille konkreettista ja äärettömän tärkeää. 
  • Voit toimia lähettäjänämme tukemalla työtämme taloudellisesti. YWAM-työntekijöinä olemme vastuussa oman kannatuksemme keräämisestä, emmekä saa muuta tuloa tai palkkaa kuin sen, mitä lähettäjämme kuukausittain uhraavat. Saamamme taloudellinen tuki kattaa niin matka- ja vakuutuskulut, työnantajamaksut kuin “palkkammekin”. Taloudellisesti voit olla mukana haluamallasi summalla joko kuukausittain (joka mahdollistaa meille hieman säännöllisemmät tulot), satunnaisesti tai kertaluonteisesti. Jokainen lahja on arvokas ja summaa tärkeämpänä pidämme kumppanuuttasi – tietoisuutta siitä, että meillä on joukko ystäviä, joiden kanssa yhdessä osallistumme Jumalan lähetykseen.

Voit lahjoittaa vapaavalintaisen säännöllisen- tai kertasumman allaolevilla tilitiedoilla. Muistathan viitteen, jotta lahjoituksesi ohjautuu työmme tukemiseen (ilman viitettä maksettu tuki menee YWAM Suomen yleiseen työhön). Muistathan myös tilata uutiskirjeemme!

Lämmin kiitos tuestasi!

KANNATUSTILI:
OP FI50 5069 0120 0508 09
BIC: OKOYFIHH
Saajan nimi: YWAM Finland Ry
Viitenumero: 4404

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa:
Luvan numero: RA/2017/1353
Voimassa: 14.1.2018-13.1.2023, koko Suomen alue lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Myös yhdysvaltalainen Mission Enablers International -järjestö välittää taloudellista tukea työllemme. Turvallisen nettilahjoituksen työllemme voi tehdä myös heidän sivustonsa kautta tästä linkistä (credit tai debit kortilla).