Tammikuu 2014 – Suomessa!!

Siunattua Uutta Vuotta ja suurkiitos siitä, että olette kulkeneet vierellämme taas yhden vuoden lisää! Meidän työmme on myös teidän työtä, mitä teette rukoilemalla ja taloudellisesti kannattamalla. Viime vuosi oli mahtava vuosi, jolloin saimme mennä harppauksin eteenpäin Ju‐ malan Sanan ja Valtakunnan viemisessä Costa Rican Guanacasteen – kiitos siitä teille!

Loppusyksy Costa Ricassa oli varsinaista loppukiriä, että saimme kouluvuoden päätökseen, Julian ja Nikkiksen valmistujaisjuhlat ja seremoniat käytyä. Lisäksi basella pidimme Kings Kids – ja nuorten leirin sekä kansallisen työntekijöiden viikonlopun. Kodin laittaminen lähtökuntoon, pakkaaminen ja tuhansilta tuntuvien muiden työ‐ ja henkilökohtaisten asioiden hoitamista kesti aivan viime hetkeen saakka. Niin siinä kuitenkin kävi, että Jumala järjesti rahat, liput ja muutkin asiat niin, että joulukuun puolessa välissä selvisimme New Yorkiin myöhässä olleella koneella ja sieltä vuorokauden myöhässä Suomeen!

IMG_2566 IMG_2712

IMG_2776 1)  Diego opettaa Kings Kids leirillä 2)  Basen uusi bussi ja sen invahissin kokeilu 3) Julia valmistui 6. Luokalta (TOSI iso juhla CR:ssa) ja Nikkis eskarista

Suomessa olemme tähän mennessä enimmäkseen viettäneet aikaa sukulaisten kanssa, juhlineet suomalaista joulua ja uutta vuotta, sekä kovasti yrittäneet nauttia Suomen talvesta, mikä on ollut hieman vaikeaa näin vähin lumin… Onneksi saamme olla täällä pari kuukautta joten uskomme lumen ja pakkasen vielä löytävän meidät.

Haluamme Suomessa olon aikana sekä levätä ja irtautua työasioista, että hyödyntää mahdollisuutta pitää tilaisuuksia, vierailla, kertoa työstämme ja hoitaa kaikenlaisia työhönkin liittyviä asioita. Työmatkan Norjaan jo ehdimme tehdä ja ehkä teemme toisen vielä Viroon. Meillä oli mahdollisuus kokoontua sekä Norjan Raamattuseuran että Suomen Pipliaseuran kanssa ja kertoa raamattujenjakotyöstämme siinä toivossa, että he lähtisivät jollain tavalla projektiin mukaan.

Meistä olisi mukava tavata monia teistä tammi‐ ja helmikuun aikana. Tapaamisia järjestämme mielellämme Luumäellä, pääkaupunkiseudulla,Tampereella, ja muuallakin mahdollisuuksien mukaan. Meihin saa parhaiten yhteyden sähköpostilla taisilva(at)pampa.fi tai puhelimitse: 044‐2104039.

Olemme myös mukana seuraavissa tilaisuuksissa, minne olette tervetulleita:

Luumäki 19.1

Seurakuntakeskus, lähetystilaisuus jumalanpalveluksen jälkeen

Helsinki 26.1

Malmin Saalem, Lattari‐ srk, klo 14.00. Tilaisuus espanjaksi ja suomeksi.

Langinkoski 10.2

klo 14 Lähetysjuhla Langinkosken kko, Klo 18 Nuorten Messu, Ruonalan kko

Tämän matkan aikana etsimme myös varmistusta ja suuntaa ensi vuoden aluksi suunnitellulle Suomeen muutollemme. Siihen liittyy sekä Costa Rican, että Suomen päässä paljon kysymyksiä, mihin pikku hiljaa pyydämme ylhäältäpäin selkeää johdatusta ja vastauksia. Nyt yritämme saada jonkinlaisen ymmärryksen koulu‐, työ‐ ja asumismahdollisuuksistamme Suomessa.

Rukousaiheita:

‐ Keskuksemme opetuslapseuskouluryhmä aktiossa Guatemalassa ja Meksikossa. Turvallisuutta, johdatusta ja iloa käytännön lähetystyön tekemiseen!

‐ Meille lepoa, virkistystä, pakkasta, lunta, terve‐ yttä yms. Suomessaoloaikaan

‐ Kontakteja ja sponsoreita Raamattuprojektiin ja uuden basen rakentamiseen

‐ Kaikki tämän vuoden suunnitelmat, projektit ja matkat, mutta niistä lisää seuraavassa kirjeessä.

‐ Paluumme Costa Ricaan on 25.2.

Siunattua Armon Vuotta 2014 ja toivottavasti tapaamme!

IMG_2804 IMG_2690
Kuvat:1)  New Yorkin jäätävässä kylmyydessä kävimme tutustu­ massa Rockefeller Centerin kuuluisaan joulukuuseen 2) Baselle tehtiin perinteinen saviuuni. Troy paikkailee auringon kuivaamaa savikerrosta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *