Missä lumi ja pakkanen?

Siunattua Uutta Vuotta ja suurkiitos siitä, että olette kulkeneet vierellämme taas yhden vuoden lisää! Työmme on myös teidän työtä, jotka osallistutte rukoilemalla ja taloudellisesti tukemalla. Viime vuosi oli mahtava vuosi, jolloin saimme mennä harppauksin eteenpäin Jumalan Sanan ja valtakunnan viemisessä Costa Rican Guanacasteen – kiitos siitä!

Loppusyksystä saimme kouluvuoden päätökseen, jonka myötä vietimme ala-asteen ja eskarin valmistujaisjuhlia. Lisäksi pidimme keskuksella Kings Kids – ja nuorten leirin sekä kansallisen työntekijöiden viikonlopun. Kodin laittaminen lähtökuntoon, pakkaaminen ja tuhansilta tuntuvien muiden työ‐ ja henkilökohtaisten asioiden hoitaminen kesti aivan viime hetkeen saakka. Niin siinä kuitenkin kävi, että Jumala järjesti rahat, liput ja muutkin asiat niin, että joulukuun puolessa välissä selvisimme New Yorkiin myöhässä olleella koneella ja sieltä vuorokauden myöhässä Suomeen!

IMG_2566 IMG_2712

1)  Diego opettaa Kings Kids leirillä
2)  Basen uusi bussi ja sen invahissin kokeilu 

Suomessa olemme tähän mennessä enimmäkseen viettäneet aikaa sukulaisten kanssa, juhlineet suomalaista joulua ja uutta vuotta, sekä kovasti yrittäneet nauttia Suomen talvesta, mikä on ollut hieman vaikeaa näin vähin lumin… Onneksi saamme olla täällä pari kuukautta joten uskomme lumen ja pakkasen vielä löytävän meidät.

Haluamme Suomessa olon aikana sekä levätä ja irtautua työasioista että hyödyntää mahdollisuutta pitää tilaisuuksia, vierailla ja kertoa työstämme. Ehdimme jo tehdä Työmatkan Norjaan. Meillä on ollut mahdollisuus kokoontua sekä Norjan Raamattuseuran että Suomen Pipliaseuran kanssa ja kertoa raamattujenjakotyöstämme siinä toivossa, että he lähtisivät jollain tavalla projektiin mukaan.

IMG_2804 IMG_2690
Kuvat:1)  New Yorkin jäätävässä kylmyydessä kävimme tutustu­massa Rockefeller Centerin kuuluisaan joulukuuseen 2) Baselle tehtiin perinteinen saviuuni. Kuvassa auringon kuivaaman savikerroksen paikkaamista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *