Elämää Suomessa

Keväinen tervehdys aurinkoisesta Lempäälästä! Talvessa ei ollut mitään valittamista, mutta kyllä kevät on tuonut iloa mukanaan, kun on päässyt pyöräilemään, kun jalkakäytävät puhdistettiin hiekasta ja Troy pääsi skeittaamaan, kun lumet ja jäät sulivat ja omin silmin näemme kirkkaansinisinä välkkyvät Lempäälää kaikkialta ympäröivät järvet, kun on päässyt pelaamaan jalkapalloa ulkokentille ja lenkkeilemään hiekkateille. Vielä kun opimme nukkumaan valoisaan aikaan, niin kyllä elämä hymyilee!

Perheenä jatkamme sen tavoittelua, mitä varten Jumala on meidät Suomeen tuonut. Emme halua jättää huomaamatta mahdollisuuksia, tehtäväämme, pakkaamme emmekä lopettaa sitä elämäntyyliä, jossa kysytään Jumalalta, kuunnellaan ja ollaan kuuliaisia palvelemaan ja tavoittamaan. Mitä kauemmin täällä olemme, sitä enemmin silmämme ja ymmärryksemme avautuvat Suomen hengelliselle tilalle ja tarpeelle – ja sitä enemmin huomaamme Jumalan tuoneen meidät tänne suurella tarkoituksella.

IMG_6344IMG_6362

 

2 thoughts on “Elämää Suomessa

  1. Asta

    Heip! Hauska kuulla kuulumisia Suomen suunnalta tällä kertaa. 🙂 Vaikuttaisi siltä, että olette selvinneet isosta muutoksesta tähän mennessä tosi hyvin! Rukoilen että Isä siunaisi tein perhettä jatkossakin hyvillä ystävillä ja uusilla jännittävillä seikkailuilla. Ihailen teidän koko perhettä ja oon tosi onnellinen siitä, että suomalaisetkin saa lämmitellä tein sydänten palossa. 🙂 Paljon siunausta kevään ja kesän uusiin haasteisiin!

  2. Mimmu

    Kiva lukea että olette kotiutuneet hyvin haasteista huolimatta! 🙂 Tuo yhtälö lapset, täysipäiväinen työ, kotityöt ja opiskelu on (itse sen kokeneena) sellainen, että siinä ei kyllä vuorokauteen paljon ylimääräisiä minuutteja ja voimia jää. Itselleen kannattaa silloin olla armollinen- kaikkea ei yksi nainen yksinkertaisesti pysty/jaksa/ehdi, ja silloin pitää sanoa vaan “ei”. 🙂 Mulla tuosta yhtälöstä on onneksi jo jäänyt pois opiskelu, mutta haastava täysipäiväinen työ ja perhe-rumba on kyllä huolehtinut siitä, että …tää on nyt tätä, enkä ole paljon jaksanut huonoa omatuntoa potea siitä, että seurakunta-aktiivisuus on ollut heikoissa kantimissa. Tsemppiä sullekin Salla kaikkien asioiden kanssa tasapainoiluun!

    Kansainvälinen politiikka- upeeta! Olen itse lukenut sen pitkänä sivuaineenani ja se oli kyllä NIIN mielenkiintoista, että jossain vaiheessa ihan mietin pitäiskö pyrkiä opiskelemaan sitä pääaineena. En sit kuitenkaan ryhtynyt, mutta nautin kyllä mielenkiintoisista opinnoista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *