Auta Jordania käymään koulua

JORDAN on 16-vuotias poika, jonka elämää olemme saaneet seurata hyvin läheisesti jo 12 vuotta. Jordan asuu isoisällään köyhyysrajan alapuolella. Taloudessa on fyysistäsairautta, mielisairautta ja hyväksikäyttöä, jotka ovat leimanneet koko suvun historian ja jokaisen sen jäsenen elämän hyvin surullisella tavalla. Suku ei tue lasten koulunkäyntiä, eikähalua maksaa koulunkäyntikustannuksia. Tiedämme, että hänelläon kapasiteettia opiskeluun, mutta epäterveellisessä kotiympäristössä oleminen ilman muuta elämänsisältöä vie nopeasti elämän vaikeuksiin. Olemme järjestäneet nyt niin, että ystävämme seuraavat ja tukevat hänen koulunkäyntiään. Jos hän käy koulua ja etenee kiitettäväsi, olemme sitoutuneet maksamaan koulukustannukset. Jordan tarvitsee yhteensä noin 900€ vuodessa koulupukuun, kenkiin, reppuun, kirjoihin, muihin tarvikkeisiin ja päivittäisiin koulukyyteihin. Haluaisitko tulla mukaan rakentamaan Jordanin tulevaisuutta? Lahjoitukset voi laittaa tavallisen kannatustilin kautta kertasummana tai kuukausittain, mutta pyydämme sinua ilmoittamaan siitämeille erikseen, jotta tiedämme erottaa tämän summan ja toimittaa sen eteenpäin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *